Αρχική Σελίδα

xiamen bolun display exhibition co.,ltd

Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

Η επίδειξη Bolun έχει την ελαστικότητα του συστήματος παραγωγής και η μεγάλη ικανότητα οργάνωσης η κατάλληλη αλλαγή του πελάτη των αναγκών και των ισορροπιών μεταξύ της παράδοσης ποικίλου υψηλού - ποιοτικά προϊόντα και ο έλεγχος της μεγάλης κλίμακας παραγωγής χαμηλότερου κόστους.

 

Την τελευταία δεκαετία, τα ΛΑΪΚΑ στηρίγματα επίδειξης έχουν διαδοθεί ευρέως στον κόσμο, που κυμαίνεται από τα καταστήματα, τη λεωφόρο αγορών ως τις υπεραγορές και το ψιλικατζίδικο. Οι επιδείξεις πώλησης χρησιμοποιούνται συχνά και μπορούν να δημιουργήσουν μια ισχυρή προπαγάνδα σε όλο το κατάστημα. Τα τελικά στηρίγματα επίδειξης καταλαμβάνουν συχνά τη γωνία κάθε καναλιού του καταστήματος με τις μοναδικές μορφές και τα μεταβλητά υλικά, οι οποίες μπορούν άμεσα να φέρουν στους πελάτες τη βαθύτερη μνήμη και να προωθήσουν την επιθυμία αγορών ώθησής τους.

 

Τα άριστα στηρίγματα επίδειξης μπορούν να βελτιώσουν την εικόνα εμπορικών σημάτων προϊόντων και την αξία εμπορικών σημάτων συγχρόνως, να διαμορφώσουν την καλή ατμόσφαιρα αγοράς, να βελτιώσουν την αγορά και την επιθυμία αγορών, όπως ένας μεγάλοι σωρός επίδειξης και μια στάση επίδειξης είναι εύκολα να επιστήσει την καταναλωτική προσοχή, καινοτόμος, πρακτικός και η αποτελεσματική κιβωτός επίδειξης εικόνας μπορεί να κάνει το προϊόν να ξεχωρίσει από τα πολυάριθμα ανταγωνιστικά αγαθά, και να έχει επιπτώσεις πραγματικά και να προωθήσει στην τελική προσιτότητα πωλήσεων Ο ειδικός θάλαμος της έκθεσης είναι αρμόδιος για την επίδειξη της καλής εικόνας των επιχειρήσεων και των προϊόντων.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Το Xiamen Bolun χτίζεται το 2010, στην έναρξη Bolun που εργάζεται απλά στα προϊόντα χαρτονιού για τα καταστήματα λιανικών αλυσίδων και τη λεωφόρο αγορών.

Το Bolun προσφέρει τη μεγάλη υπηρεσία και τα κατάλληλα προϊόντα στην αγορά, αυτό αναγνωρίστηκαν γρήγορα από τους πελάτες, έτσι Bolun μεγάλωσε γρήγορα με την περιοχή εργοστασίων: 10000 ㎡, ετήσια ικανότητα παραγωγής: 300 εμπορευματοκιβώτια, όλο το προσωπικό: 130 άνθρωποι γίνονται η μέσου μεγέθους επιχείρηση, δέχονται τον κοινωνικό λογιστικό έλεγχο. Σήμερα, Bolun έχει τη δυνατότητα συνδυάζει το διάφορο υλικό για να παρέχει το προσάρτημα επίδειξης, κάτοχος, στάσεις, στηρίγματα για τους λιανοπωλητές.

xiamen bolun display exhibition co.,ltd xiamen bolun display exhibition co.,ltd xiamen bolun display exhibition co.,ltd
1 2 3
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Ωκεανία

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : Bolun

Αριθμός Υπαλλήλων : 110~130

Ετήσιες πωλήσεις : 8,000,000-12,000,000

Ιδρύθηκε Έτος : 2012

Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

καλής ποιότητας POS χαρτονιού επίδειξη για τις πωλήσεις καλής ποιότητας POS χαρτονιού επίδειξη για τις πωλήσεις καλής ποιότητας POS χαρτονιού επίδειξη για τις πωλήσεις